Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Kyreus dikt  poesins FÖRBANNADE- ansvar?


En poets ansvar

 

Jag skriver för att fånga
daggdropparna på den
svarta porten intill

för att reflektera solen,
rakt in i Dig




Fri vers av Rachel Roth
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-04-08 09:35



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
B R A V O! Bra skrivet!!!Som den felande länken. . .*bokmärkt*och*välförtjänad applåd*
2007-04-09

  Åsa Gustavsson VIP
Bravo! De leder vidare!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth