Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Appropå mangals \"Tidvill\"....


Tiden och vi

Evigheten lockar tiden
\"Kom till mig, gör mig hel\"

Döden lockar evigheten
\"Kom visa dig, säg mig sanningen\"

Livet lockar döden
\"Kom följ mig, ge mig mening\"

Tiden lockar livet
\"Kom med mig, lite till, lite till, lite till.....\"

och ändå kanske.....
kanske ändå är de ett och samma

evigheten- döden- livet- tiden

kanske samlas de i
stillheten, helheten och ljuset

som när du kommit till den sista sidan
och med tanken far rakt igenom
den bok du nyss läst

Sida upp och sida ner
samlat i en enda tanke




Fri vers av Lilmarie Mellberg
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-04-08 14:56



Bookmark and Share


    martinamartina
åh, den här vill jag läsa om och om
2007-05-17

  Mangal VIP
Spännade, verkligen!!! Tanken är det sammanhållande. Onekligen tänkvärt. Stormgillar detta.
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilmarie Mellberg
Lilmarie Mellberg