Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättare sagt än gjort

nej
jag vill inte mer
jag orkar inte mer

nej
jag är trött på att vara till lags
trött på att alltid medla

nej
hur svårt kan det vara att säga?




Fri vers av madamebutterfly
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-04-08 15:48



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
mmm..det är bra säg ifrån bara!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

madamebutterfly
madamebutterfly