Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


antiklimax

jag önskar jag kunde skrika
för att försöka få dig att förstå
att jag kunde ställa till med en scen
som för alltid skulle stanna på din näthinna

men istället fogar jag mig tyst
pressar samman käkarna hårt
försöker mota bort klumpen i halsen
vill inte du ska se hur ont det gör

istället kommer gråten sen, efteråt
när allt är försent
när allt är över
men frågan är vad som egentligen var?




Fri vers av madamebutterfly
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madamebutterfly
madamebutterfly