Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


beröring

du väckte något till liv
något som slumrat länge

du gav mig det jag ville
osjälviskt

frågan är bara
vad som händer nu

nu när du gjort mig beroende

av dig




Fri vers av madamebutterfly
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-23 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madamebutterfly
madamebutterfly