Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
löst sammansatta ord skulle jag vilja kalla detta...


Natten

det var natten när jag spelade samma låt om och om igen
natten då det aldrig blev riktigt mörkt
utan bara sådär mörkt som det blir
en natt i början av juni

det var natten
när jag låg på rygg i gräset
och tittade på himlen

det var natten då jag önskade
att du låg bredvid mig

det var natten då jag ville det skulle vara på riktigt





Fri vers av madamebutterfly
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-06-03 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madamebutterfly
madamebutterfly