Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu åker jag

nu åker jag igen
egentligen hade jag tänkt stanna
men rastlösheten blev för stor
igen

kan inte låta bli att undra
om det är så att jag inte åker
utan flyr
från mina tankar
från verkligheten

från mig själv




Fri vers av madamebutterfly
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-11-23 20:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den frågan - som du ställt i en vacker form här - kan bara du besvara
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

madamebutterfly
madamebutterfly