Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek,Saknad


Tänder Ljus

Saknar Dig

Jag Sover Och Du Smeker Mig.
Du Viskar Mitt Namn Flera Gånger.
Hör Dig I Drömmen Du Säger Då:
Tänd Ett Ljus Och Tänk På Mig
Då Kan Jag Komma Varje Morgon
Till Dig. Jag Vaknar Och
Du Flyr Från Mig
Jag Tänder Ett Ljus
Och Tänker På Dig
Du Kommer Och Sitter Brevid Mig
Jag Kramar Om Dig Och Du Kramar Om Mig
Jag Ler Mot Dig Och Du Ler Mot Mig
Tiden Går För Snabbt
Du Försöker Fly Men Håller Din Hand
Jätte Hårt Så Du Kan Inte Fly
Men Du Lyckades Ändå

Glömmer Aldrig Bort Dig




Fri vers av Jehan
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-08 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jehan
Jehan

Mina favoriter
msnkärlek