Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt med kort förklaring att jag kommer aldrig sluta älska dajj syster <'3 Honsominteminns <'3 Älskar dajj bby!


Aldrig sluta älska dejj,

Jag sitter på berget, du sätter dej brevid mej.
Tar min hand och frågar kommer du alltid älska mej?
En tår rinner nerför min kind och blir till en droppe i havet.
Jag pekar ner och säger den dagen du hittar droppen,
Den dagen kommer jag sluta att älska dej <'3




Fri vers av Jehan
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jehan
Jehan

Mina favoriter
msnkärlek