Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar Dig

Vårt Kärleks Sång

Vi Hållde Varndra I Handen
Och Dansade Omkring.
Jag Fick Se Dina Vackra Ögon Som Glittrade
Och Din Vackra Leende
Och Jag Fick Hålla Din Varma Hand
Glömmer Aldrig Bort Det !
Och Glömmer Aldrig Bort Dig

Går På Dina Spår I Sanden
Ser Framför Mig Ett Hjärta I Sanden
Som Står J+S
Och Jag Ser Dig Gråta I En Hörn
Jag Kommer Fram Till Dig
Och Tröstar Dig.
Du Tittar På Mig I Ögonen
Och Du Blir Glad
Du Kramar Om Mig
Och Så Går Vi Hand I Hand




Fri vers av Jehan
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-09 18:25



Bookmark and Share


  utstött
Ja, helt underbar!!
Varje del, varje rad, varje tanke bakom
orden är bara perfekt!
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jehan
Jehan

Mina favoriter
msnkärlek