Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå inte ifrån mig

Jag vill ha en hel strand till dig och mig.
Vi kan bygga en sandslott.
Och gräva gropar att gömma oss i.
Vi kan leta snäckor.
Och lyssna på deras suss.
Vi kan låtsas att vi är små båtar som rymmer ut till havet.
Kanske hittar vi en egen ö någon stans.
Bara jag får vara med dig du får aldrig gå i din väg som den där gången.
Jag brukade gå in i ditt rum lägga mig i din säng och lukt på din kudde och gråta det var inte alls roligt som jag trodde att få ditt rum för nu var du inte här utan långt bort...




Fri vers av Jehan
Läst 562 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-16 12:34



Bookmark and Share


  misa
komme rinte på någon bra kritik, du får en applåd istället. :)
2007-08-18

    ej medlem längre
Romanik är härlig när det kommer så här fint ! Puss
2007-08-16

  Inkarasilas
Riktigt, riktigt längtande vackert.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jehan
Jehan

Mina favoriter
msnkärlek