Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns du kvar?

Jag leker,
Jag är glad
Jag går in i salongen,
Telefonen ringer
Jag får höra att du inte
finns längre här på jorden.
Jag släpper telefonen utan
jag stänger på.
Jag springer ute i skogen
i regnet...
Jag springer långt långt borta
Tills jag kommer fram till en strand
Det blixtrar jag går in i havet mer och mer
Blixten når havet
Jag finns inte längre




Fri vers av Jehan
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-31 14:47



Bookmark and Share


  Darkness
OJ vad sorgligt.
Fint skrivet!
2007-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jehan
Jehan

Mina favoriter
msnkärlek