Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plopp-tanke (15)

 

 

Gulligheten lockar fram det vackra hos dig

Så att det verkligen syns...

 

Alla har någonting - söt, klumpig, rolig

Alltså - alla är skönheter...

 

 




Övriga genrer av Szelest
Läst 558 gånger
Publicerad 2007-04-08 22:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant!
2007-05-04

  KonstigaKatter
Skön tanke, utomordentlig syn!
2007-04-21

  Eline.P
Fint skrivet! Alla äger vi något som skimrar, det gäller att plocka fram det och göra synligt för andra.
2007-04-16

  Mangal VIP
Visst är vi det. Tänk om alla kunde få känna så! Då skulle nog livet på jorden vara bra annorlunda.
2007-04-09

  Lena K Nilsson VIP
En fin tanke!
2007-04-08

    Maria Malm
Så sant! Alla har något!
2007-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Szelest
Szelest

Mina favoriter
Poeten
Behöver bara Dig