Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu vill jag ha en storebror, men jag får väl nöja mig med hoppitossan till syrra jag har!


En storebror, en syrra

En storebror är allt jag vill ha nu
en storebror som ska lära mig rätt och fel
som rädda mig ur knipor och få mig att lova att aldrig göra om det igen

Min storebror som bryr sig
En storebror som lyssnar och som tröstar
Tröstar då första pojkvännen sviker
Bara en storebror som finns för mig

Jag har ingen storebror

Ingen bror som lär mig rätt och fel
Ingen bror som räddar mig ur knipor, som får mig att lova att inte göra om det
Ingen bror som bryr sig
Ingen bror som lyssnar
Ingen bror som tröstar
Ingen bror som finns

Jag har igen storebror



Men jag har en syster
En syster som bryr sig och tröstar
En syster som kittlar och sprakar en på magen trots att man är femton år
En syster som inte växer upp hur gammal hon än blir
En syster jag alltid kommer älska!




Övriga genrer av MikaChan
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 00:53



Bookmark and Share


  Kixy
Jag vill oxo ha en storebror, som räddar mig ur knippor och svåra knepiga saker, min mor har där i mot en bror och dom hade mycket buss för sig när dom var liten .
Jag blir ju så svartsjuk,
Men där i mot är jag storasyster och jag brukar busa med min lillasyster och jag älskar att vara störst men det är mera ansvar det är jobbigt, du skriver bra och det var snällt av dig att skriva en till din storasyster.. Jag ska nog ta och skriva en om min lillasyster. ÄLSKAR DINA TEXTER, Och fortsät att skriva. .
Du kommer att gå till historien..
2007-04-09

  tove VIP
haha..
jag älskar dig med syrran
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan