Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur det känns att bli utnyttjad och bortkastad...


Fimpad

Du väljer mig,
som du väljer din cigarett.
Det som är enklast att ta ur paketet,
är ett givet val.

Du tänder mig,
som tänder mina känslor.
Du andas in mig,
och låter mig vara inom dig.

Du fimpar mig,
som du fimpar mina behov.
Jag blir bara mindre,
och med ett finger,
slår du bort mig, bitvis.

Du trampar på mig,
som du trampar på det vi haft.
Jag var bara en cigarett,
och din kärlek lika flyktig som röken.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 492 gånger
Publicerad 2007-04-09 01:27



Bookmark and Share


    seratonin
Gillar den. Fortsätt skriv, du gör det bra.
2007-04-09

  Jasmine Turandar
Hejsan hoppsan. Det var en väldigt bra liknelse det där! :)
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander