Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kärlek är...


Kärleken till havet

Ge mig en jolle.
Jag vill ge mig ut,
på det öppna hav,
som kallas Kärleken.

Ge mig ett par åror.
Jag vill kunna urforska,
varenda litet hörn,
av detta mysterium.

Ge mig lite mod.
Hur ska jag annars
kunna bemästra
starka vågor och vindar?

Jag kastade loss,
seglade ut på havet,
men jag kom inte långt.

Min jolle sprang läck,
och jag var dömd till döden.
För var var min flytväst?


Att ge sig ut på öppet vatten
utan sin flytväst,
är lika dumt
som att bli kär.

Man drunknar,
och dör,
utan den.




Fri vers av Sebastian Myrander
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 01:28



Bookmark and Share


  TheThinLine
Väldigt bra beskrivning :)
Härlig.
2007-06-09

  Rosenblad
Skitbra skrivet :D
Fint flyt i texten ^^ Ögonen bara flyter med och sånt är underbart att läsa ^^
Bra beskrivet om kärlek. Håller med.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Myrander
Sebastian Myrander