Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden gråter och vi med den

Stora tårar
ännu inte av blod
saltet från tårarna
fräter som döda havets vatten gör
mot stenen
och blir till ett
blödande sår

Snart nog blir tårarna
blandade med blod
tills
blodet blir till tårar som
sakta först
sen i strida strömmar
tömmer
livet på jorden




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-04-09 09:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Skrämmande...Mina tankar går till Bibeln. Det står om det du förmedlar här i den ...
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström