Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön faller och vi med den. Plask, slask igenom hjärnors tomrum!

Jag trivs bäst i öppna landskap
bara inte i Skåne
blåser bort
med vinden
orden
jag skulle sagt
in genom
ena örat
ut genom andra
rakt genom
hjärnans hålrum
jorden är platt
som en pannkaka
och Bush är
sylten
Gore säger ord
som blåser
igenom
hjärnors
tomrum
puff bara
och så
upp i det blå
det blå och
sedan ut
i oändligheten
här finns bara
pengar
glitter
guld
mellan öronen
vem bryr sej?




Fri vers av Lena Dahlström
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-04-09 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Dahlström
Lena Dahlström