Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarvaken





Hon lade sin dröm på stranden

grävde ned den under ett sandslott

lät de mjuka vågorna skölja över




Fri vers av Rachel Roth
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-02-25 15:05



Bookmark and Share


    Mejja
...känner in texten i hjärtat!
2005-03-05

    Cronan
Så vacker och "givande"
2005-02-27

    carimba
och stämningsfull. Ser de mjuka vågorna...
2005-02-26

  Lany
att man nästan hör vågbruset komma svepande i den vittrande sanden
2005-02-25

  svartstry
Fint skrivet...
2005-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth