Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karmel i mitt hjärta

 

Jag hade mitt näste bland karmeliterna
en trädgård där duvors kurr
sammanföll med de djupaste bönerna

tror inte jag har berättat det för dig




Fri vers av Rachel Roth
Läst 359 gånger
Publicerad 2007-04-09 13:16



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Såg på TV om Marta som fann sitt livsöde där. Stort och märkligt.
2007-04-09

  Night Soul Woman
Ok då. . . jag ska låtsas som om jag inte har läst dina ord. . .*smyger ur din dikt* shhhh. . .
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth