Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porslin..



Jag är rädd för att röra dig
Rädd för att om jag gör det
Så går du sönder

Jag är rädd för att tycka om dig
Om min kärlek är för stark för dig
Men jag älskar dig så mycket

Leendet som en gång fanns
på dina läppar
Är nästan genomskinligt numera

Du skrattar inte
Du gråter inte

Jag klarar inte av att se dig lida
Jag klarar inte av att inte kunna hjälpa

Jag vill dela din smärta
Dina hemska minnen
Jag vill bära bördan

Jag vill minnas dig som vacker
Inte som av porslin,
som kan gå sönder vilken sekund som helst..




Fri vers av mizzW
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-09 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mizzW