Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon herr Ångest

God morgon herr Ångest
Nu möts vi igen
Var har du varit?
Det var längesen

Jag har levt gott nu ett tag
Började undra var du var

Trodde jag mist dig helt
Döm mig inte, men jag blev faktiskt glad

Förlåt mig herr Ångest
men varför vill du komma in?
Gå nu, och glöm inte kniven
Försvinn, försvinn

Mitt liv har bestått av solsken och gröna dagar,
Detta år utan dig
Snälla herr Ångest,
Varför kan du inte bara sluta hemsöka mig?




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-09 15:56



Bookmark and Share


  zacke :]
känner tyvärr igen mig i texten, Bra skrivet, fint rimmat.
2009-01-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar hur du kan rimma utan att det blir för mycket, Syster min syster dina texter gör ont att läsa, utelämnande utan att du kastar ut dig själv
2007-05-10

  Merrlina
känner igen varje ord som står
STARKT SKRIVET
2007-05-09

  Trehundra.år.senare
God morgn fröken OnlyDlonely....
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely