Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden rinner

Tiden rinner förbi
Oj jag blundade visst en stund

Nu är du död och barnen är stora
Rynkor har jag fått och min framtid har gått

Mitt liv har jag levt utan mig
livlöst

Tiden är så skrämmande abstrakt
Jag önkar jag kunnat stoppa världen
och stannat rotationen för ett tag

Jag önkar att jag vetat vad som kommit
så jag vuxit mig stark istället för svag

Jag önkar jag vetat att jag blivit tvungen att leva livet utan dig en skrämmande vacker dag

Gud, vad jag önskar att jag stoppat världen, bara för ett litet tag




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 506 gånger
Publicerad 2009-01-12 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely