Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var aldrig rädd

Var aldrig rädd för att säga vad du känner
dina ord kan aldrig göra mig något ont

Tillåt mig att försvinna i dina ögon och dela allt det hemska du sett
Låt mig känna dina ärr och uppleva allt som hänt.

Låt mig kyssa bort din ångest och alla dåliga dar
låt mig ligga här bredvid den lilla tid vi har kvar.

Så älskling, var aldrig rädd för att visa dig
för just dina taggar kan aldrig någonsin såra mig.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely