Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid farbror


RIP Thomas Rosberg

Du hann med mycket på dina 35 år
Innan du körde och lämnade oss denna vackra vår
Du var en glad människa och en underbar far
Och alla de minnen du skapat kommer vi alltid att ha kvar.

I våra hjärtan kör du vidare
Där tar vägen aldrig tar slut
Där kan du leva lycklig hela livet ut

Vi kommer att sakna ditt busiga leende och din skämtsamma blick
Och vi kommer aldrig att glömma den fina tiden som vi fick
Du har fått oss att inse att vi måste ta vara på den tid vi har kvar
Vi älskar dig Thomas
Och vi lovar att minnas dig precis som du var

Fast du har kört för att aldrig vända åter
Vet vi att du inte velat att vi sitter här gråter
Så på fina minnen bör vi tänka nu
Denna dag borde inte vara dyster för det var aldrig du.




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 833 gånger
Publicerad 2009-04-09 16:56



Bookmark and Share


  Tino
Herre... Vilken fin smärtsam text.
Kontraster och du ger verkligen hopp.
Otroligt starkt!
Jag är verkligen berörd!
favorit, och bokmärke
2013-01-17

  greajt
sorglig dikt, men framförallt väldigt vacker (:
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely