Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi måste ta vara på den tid vi har kvar och inte ta för givet att morgondagen finns kvar för alla att se


Sieze the day

Don´t bring flowers after I´m dead
Sieze the day and
Do it now instead




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-18 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant så!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely