Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No names

När jag blir stor ska jag sova utan mamma
och utan sex ska jag få pojkarna att stanna

Normalt med föda ska jag äta
jag ska väga normalt och sluta kräka


Att skära sig är inte lönt mer
för mina vänner bara försvinner, fler och fler

Jag ska blicka framåt och sluta snacka skit
för när jag åker iväg är det aldrig nån som vill dit


Jag ska sluta håna andra och tråna efter nåt som inte e mitt
för jag vet nu att det är ditt

för det är bara uppmärksamhet jag vill ha
så det är lika väl att jag börjar må bra




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 532 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-05 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely