Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedövande tystnad


Jag viskar något ohörbart
Va?
Ni hör mig inte

Instängd i mig själv
Det är jag

Ni ser inte,
hör inte.
Det har ni aldrig gjort

Jag skriker,
bakom min mur
Den som befriar er från mig.

Men om ni hört,
Hade ni verkligen ansträngt er och lyssnat?




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-09 15:59



Bookmark and Share


  Merrlina
Faan de svider i min trasiga själ
2007-05-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja klart vi hade lyssnat Jessica lilla, berätta.
Kramar

Jenny
(Syrran)
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely