Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fången

Hon
Bara Hon
Lyckliga henne
Fri, öppen och lycklig

Jag
Bara Jag
Ensam i mig själv
Instängd

Du
Bara Du
Sökande efter det abstrakta

Vi vet inte vad vi vill,
Har inte tid att bestämma oss.
Ingen sinnesfrid innan vi drunknar i varandras sorger.
Våra tårar, blandade söker sig in, ner i mina lungor.

Inte i dina
Vad är nu detta?
Du har öppnat dig, simmat upp till ytan och lämnat…
Mig.

Ensam på bottnen
Instängd i mig själv




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-04-09 15:59



Bookmark and Share


  Merrlina
as bra
2007-05-09

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Du skriver väldigt bra, spec det i denna dikt dessa Hon, Jag, du-stycken. Fy fan vad BRAA du skriver!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely