Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Orkar inte höra din röst idag igen.
Gå, lämna mig här
Rädda dig själv

Orkar inte mer
Överflöd
Sorgen är för stor
Jag sörjer dag ut, dag in
över mitt livlösa liv

Det är försvunnet
Borta
Har det någonsin existerat?

Tomhet
Jag kvävs

Vad ska man ta sig till när man bleknar bort,
när man försvinner,
och endast kroppen stannar kvar?




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-04-09 16:00



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
\"Tomhet
Jag kvävs

Vad ska man ta sig till när man bleknar bort,
när man försvinner,
och endast kroppen stannar kvar? \"

Känner så Väl igen dina känslor Jessiebaby!
Vill ju inte att Du ska må så!
Du skriver så otroligt starkt, skrikande, vi hör dig, JAG hör Dig!
2007-05-10

  Merrlina
känner igen
BRA
2007-05-09

  Alvglans
Så stark.
Du målar upp känslan fantastiskt trovärdigt.
Det berör.
2007-04-09
  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely