Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behöver mig



Nu kommer du där gående, med hjärtat på armen, framåtdriv i steget;

lycklig.

Och jag inbillar mig att jag inbillat mig,

att igår behövde du mig.




Övriga genrer av Attimi
Läst 641 gånger
Publicerad 2007-04-09 22:01



Bookmark and Share


  Katja-
Klockren, snygg och grymt bra!

K.
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi