Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möte med den man älskar


det var du

alla moln skingrades 

en solstråle

besökte min frusna själ

som ett tecken

det var du 

din närhet

fåglarnas konsert

blev ett med kosmos

i regnbågens färge 

lindens vita blommor

slog ut

en söt doft spreds

med vinden 

det var du




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 424 gånger
Publicerad 2007-04-10 10:44



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Naturens sköna skapelser blandade till en förförisk kärleksdikt...

\"fåglarnas konsert
blev ett med kosmos
i regnbågens färger\"

Så fint du skriver!!
2007-04-13

  Eline.P
En så alldeles ljuvlig innerlig kärleksdikt du har skrivit! Dina vackert formade dikter är dessutom som vanligt en ren fröjd för ögat.
2007-04-11

    Lillemor
Kärleksfullt förälskat
beskrivet. Vacker
blomstrande text.
Blir nästan avundsjuk..
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström