Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

 

Vid trottoarkanten
ligger en rosa karamell
i cellofan

lockar fram sötman
bakom grå tankar




Fri vers av Rachel Roth
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-04-10 10:46



Bookmark and Share


  Markattan
Det här är en riktig liten godbit till karamell att suga på länge.
2007-04-10

    Bim
Här visar du hur det går att vända grå tankar ,mycket skickligt.Hälsn.Bim
2007-04-10

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Stort tack
2007-04-10

  Per Rydberg
Fram för fler trottoarkantskarameller! De grå tankarna kan behöva flyga iväg en stund då och då! Uppmuntran i poesiform, tack!
mvh
Per
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth