Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg i timglas

Tiden för sorg har runnit ut
Han kramade sönder den i sin hand
Tiden är inne för oberörda ögon
Vi släpper taget om din kalla hand




Fri vers av hajjag
Läst 508 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hajjag