Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helg på landet

Duschar av mig helgen
friska luften
löven som yrde
grillens os

tvålar in mig i betong




Fri vers av hajjag
Läst 368 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:19



Bookmark and Share


    KalleLager
Fint!!!
2007-04-16

  Mangal VIP
Usch för hårda betongtvålar... skulle vilja ha haft kvar oset i håret... Bra skrivet!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

hajjag