Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tortyr

Ursäkta om mitt sätt kanske är lite dramatiskt
men du får mig att vilja slå sönder hela världen!
Splittra
Söndra
Krasa


Från avgrunden vill jag vråla tills stenarna gråter
av den smärtan som mina aggressioner orsakar!
Gråt
Skrik
Tortyr


Du plågar min själ med din kalla uppenbarelse
och ger mig ändlösa sömnlösa nätter som jag hatar!
Insomnia
Tårar
Ärr


Och när morgonen kommer vaggas jag stilla till sömn av Gaia och blir hennes igen




Fri vers av Nephlinea
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-04-10 15:47



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Fantastiskt!Fenomenalt!*applåd*och *bokmärkt*
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea