Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känns förstås lite passé nu...


Tvåbent limerick

En uppeggad mes från Kalhäll
drog till hönsgårn på påskaftons kväll.
Hördes liderligt stöna
till varendaste höna:
\"låt mig vara din tupp är du snäll!\".




Bunden vers (Limerick) av Maud Li
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-04-10 17:25



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Oj oj, så bra på alla sätt och vis! Applåder!
2007-07-29

  Daniel_78 VIP
fan, blev lite avundsjuk på denna :)
2007-07-13

  Maud Li
Solklart - med ännu en liten justering!
2007-07-13

  Daniel_78 VIP
vad säger du om denna versionen

En uppeggad man från Kalhäll
drog till hönsgårn på påskaftons kväll.
Hördes liderligt stöna
till varendaste höna:
\"låt mig vara din tupp är du snäll!\".
2007-07-13

  © anakreon VIP
En applåd med skruv!
2007-05-19

  Daniel_78 VIP
bättre sent än aldrig,
o den var lite småskön sådär :D
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li