Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt, runt..


Dansa runt i ljuva

heta ord

där allt är tillåtet.




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-04-10 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE