Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Meningen med mitt liv


Önskan

Jag längtar efter dig
Som en hungrig efter mat
Som en törstig efter vatten
Som den irrande i natten, som vill hem.

För mitt inre ser jag ditt leende
Det lockar mig till att jubla
Det lockar mig till att glädjas
Över ynnesten att få känna din själ.

När jag rör vid din kind
Så sker något märkligt
Det skälver i min kropp
Och jag svävar i det blå.

Den känslan vill jag ha för evigt!

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-04-10




Fri vers av HerrP
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-04-10 18:44



Bookmark and Share


  AndersN
Kompostionen är enkel och trevlig. Kanske är texten lite banal på det sätt som kärlek ofta textas. Det är inget fel i det, men om man vill lyfta fram känslan brukar det funka genom att undvika upprepningar. Antingen genom att korta satserna eller hitta synonymer

ex
För mitt inre syns ditt leende
Det lockar mig till jubel
pockar på all glädje
i ynnesten av att känna din själ.

Skriv på
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP