Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi har saboterat livet!


Lättja

Jag träffade en man i dag
Han sa att framtiden var dåtid
Jag tänkte inte så mycket på det
Utan vandrade vidare i mitt liv

Jag träffade en kvinna i dag
Hon sa att vi borde börja spara
Jag tänkte inte så mycket på det
Utan vandrade vidare i mitt liv

Jag träffade ett barn i dag
Som frågade, varför jag stulit hans tid?
Då slog mig en tanke, hemsk som döden:
Min lättja har stulit barnens framtid!

Hur kunde jag bli så lat?

© Magnus Pettersson, Nynäshamn 2007-04-10




Fri vers av HerrP
Läst 440 gånger
Publicerad 2007-04-10 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HerrP
HerrP