Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här sitter jag helt ogravid


Solen borde lysa!
(och det gör den)
Vinden mojna.
(och det gör den)
Jag kan göra vad jag vill.
(och det gör jag)
Lyckan borde vara total.
(det är den inte)




Fri vers av Stardust VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-04-10 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP