Tack till mina skrivarvänner... och Jessica för återkopplingen!

俳句 - haiku x

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till mina skrivarvänner... och Jessica för återkopplingen!

俳句 - haiku x




Ånyo våren


~ Som livets nektar

på nytt redo att slå ut

~~ våren återvinns ~

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 1175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-11 09:17



Bookmark and Share


  Azerola
Vår i all ära! Ja nun är den verkligen här. Mycket fin
2007-04-15

  Carol Baylis
Oj - bra blev bättre. Den här ska återvinnas år efter år.
2007-04-13

  Anders P VIP
Moder jord har fattat det där med recykling. Fint
2007-04-11

  Jessica Ewa
En mycket lyckad haiku!

// Jessica Ewa
2007-04-11

    Bodil Sandberg
Härligt!!!!!!Härligt!!!!Du gör mig varm och glad inombords!!!!
2007-04-11

  Cris
ÅÅh.. vad fin den blev. våren återvinns..
Du fick inget förslag eller ens svar från mig på förhandsutkastet. Det stod helt still hos mig :-))
2007-04-11

  Jessica Ebbesson
Se så fin den blev. Härligt med våråtervinning..
2007-04-11

    Maria Malm
\"återvinns\" Kanon!
2007-04-11

  KonstigaKatter
\"våren återvinns\"- fint!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer