Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt fick jag inspiration av tack vare ngr fina ord från Mangal.


Vareviga dag



mina sinnen får uppleva en kryddblandning,
där det smaklösa får ge vika

Jag är betraktarens öga och ser dig trummande, drömmande
i takt med fotstegen av dom rika

Vareviga dag

möter jag människor, där deras ögon är tomma
och en stor längtan jag ser

Jag är betraktarens öga och ser det som sker i ögonblicket,
undrar ibland varför vi inte gör mer

Vareviga dag

upptäcker jag dom små ljusglimtarna
där mitt inre fylls och mitt leende stannar kvar

Jag är betraktarens öga som ständigt söker och söker
lämnar gårdagen för där kan jag inte finna några svar

Vareviga dag

fylls våra liv med nya intryck och händelser
där man just upptäcker att så härligt livet kan vara

Jag är betraktarens öga som just nu ser solens strålar,
mot en himmel så härligt klarblå

Vareviga dag

tar jag till mig och förstår så oändligt stor
lycka i mitt hjärta bor

Jag är betraktarens öga då jag fångar dagen och
när natten tar vid somnar gott en lycklig mor






Fri vers av nattig
Läst 297 gånger
Publicerad 2007-04-11 12:40



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Det här är en godhjärtad dikt verkligen**Att kunna se det stora i det lilla...det lilla i det stora...överallt finns det alltid något gott om man bara skrapar lite på ytan**
2007-04-15

  Lars Hedlin
I upplevelsen så är vi sannerligen betraktaren och skaparen..kram min vän
2007-04-12

  Mangal VIP
Fint om närvaro och öppet sinne för det lilla. Något att öva på. Gillar!
2007-04-11

  KonstigaKatter
Det verkar som att vi har mycket gemensamt:) Solen skiner, himlen är klarblå, även bakom molnen. Det finns alltid något som hade kunnat bli värre och det finns alltid något som man kan glädjas åt, man kan finna de små *blink blink* i vardagen:)
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig