Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen bitar bara att plocka upp

när du säger sådär, att du tappar andan
så fort du ser mig.
så tappar jag hjärtat
för jag vet att så mycket jag än vill tro på det,
så ljuger du.





Fri vers av saeera
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-04-11 13:00



Bookmark and Share


  OnlyDlonely
Det är som du skriver, hur glad man än blir av att höra det, vet man själv att det inte alltid är sant, då blir man bara irreterad. Fint formulerat!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

saeera
saeera