Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger i livet

Tänk om havet vore
gult

och himlen var
grön

all skogens träd vor
blå

och gräset var
rött.

kärlekens färg var
svart,

och sorg vore
rosa

Vilken färg skulle själen ha?




Övriga genrer av Gråtandeängel
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-04-11 18:08



Bookmark and Share


    Niki
ja du... du ger bilder av något man knappt vågar tänka
men du gör det bra
en lovande poet
2007-04-16

  ia VIP
ligger mycket sant bakom dessa ord
att allt det där som man tar för givet, att så är det
men hur skulle det bli om det var annorlunda..

många funderingar
bra läsning
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel