Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.. Allt

Det gör ont när du säger hejdå
Det gör ont när du säger att jag hatar dig
Det gör ont när du säger att du inte vill ha mig
Det gör ont när du säger att jag vill se dig död
Det gör ont när du säger det är ju sant


Varför kan du inte förstå att jag älskar dig?
och ingen annan!

Du betyder allt för mig
Du gör mig glad
Du är mitt allt
Du gör mig hel

Utan dig vill jag inte leva...
Vill du inte ha mig.. varför ska jag då leva?




Fri vers av Gråtandeängel
Läst 303 gånger
Publicerad 2010-06-30 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel