Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du eller vågar vi?

Vågar vi hoppa?
Vågar vi falla?
Vågar vi glömma?
Vågar vi älska?
Vågar vi vara vi?
Vågar vi finnas?



Vågar du verkligen älska dig själv?
Innan du älskar någon annan?




Övriga genrer av Gråtandeängel
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-29 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gråtandeängel