Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

dagarna som fanns då

är intet

nu är nuet

och vi lever

 

jag trampade gyttja

men du lät det regna

tills endast grus fanns kvar

vilket gjorde det lättare att gå

 

dina ord fick mig att förstå

även jag

kan bli älskad

 

dagarna som finns nu

är verklighet

nu är nuet

och vi lever




Fri vers av Niki
Läst 610 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-27 22:49



Bookmark and Share


    Gråtandeängel
underbar dikt... Älskar den
2007-04-26

  [ShadowWalker]
Rakt i ordkonst bokmärksmappen...WOW


Håller med, speciellt andra stycket är magiskt bra, ...regna tills det endast är grus som gör det lättare att gå....aaaaaah BRAAA!!


bra längd, bra flyt, snyggt språkbruk, helt enkelt ordkonst!
2007-02-11

    Camillaa
h jättebra ,
jag fastnade för

jag trampade gyttja

men du lät det regna

vackert!!
bara lättsamt
vackert!

/ C
2007-01-31

    JJ VIP
Lyckan riktigt glänser om raderna! Mvh. JJ.
2007-01-28

  ia VIP
nattens sanning
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Niki