Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vilsen själ finner ro

du linda mitt hjärta
du smekte min själ
du gjorde mig
till en bättre människa
genom att läka mina sår

du gav mig ett löfte
om ett bättre liv
men din gåva
var ovärderlig

när jag ser in
i våran dotters ögon
att
våra själar har blivit ett

äntligen
har jag hittat hem





Fri vers av Niki
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-01-27 15:16



Bookmark and Share


    JJ VIP
Kärleken till ens barn går över allt! Vackert berörande skrivet! Mvh. JJ.
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Niki