till någon" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till någon


Under samma himmel...

*

håll om mig

i dina drömmar

krama mig ömt

*

se upp mot stjärnorna

och jag är nära

*

vi finns under samma himmel...

*




Fri vers av ia VIP
Läst 1097 gånger
Publicerad 2005-10-06 23:10



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
under samma himmel
blickar mot en stjärna :)
2007-01-27

  Rublev
jättefint skrivet!
berörs av varma drömtankar :)
2005-10-15

  Linda A
Du belyser något viktigt. Det känns som att du satsar på dina slutrader. Ibland behöver man vända på det och börja med det starka. Testa gärna om du har lust. Det har jag fått erfara som något givande. Att ändra fokus. Det är vackert. Med enkla medel skapar du något så ömt.
2005-10-09

  Markattan
En tanke som jag många gånger tänkt... Enkelt, varmt och vackert.
2005-10-06

  Therés
Vackra ord som "någon" blir glad att få av dig.
Bra skrivet. Enkelt och lättläst
2005-10-06

  Arowana
En självklar kram såhär på kvällskvisten. Under stjärnorna - vem kan motstå det?
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP